Forside   |   Produkter   |   WebSmart   |   BCD International   
WebSmart
Valgt som et af de bedste værktøjer på markedet til let, hurtigt og rentabelt at udvikle e-handel og web løsninger for i5.

WebSmart er optaget i IBM's i5 Developer Roadmap
 • Doug Fulmer, IBM Worldwide Sales Executive i5 e-business Infrastructure, siger

  "WebSmart web generator dækker den centrale del af markedet i i5 Developer Roadmap hvor 75-80% af vores installationer er placeret i dag. WebSmart er et af markedets førende udviklingsværktøjer for web løsninger."
Brug WebSmart til nyudvikling eller udbygning af din eksisterende IT-løsning. Du kan på en hurtig, elegant, nemt og sikker måde vise data grafisk via en browser for intra- og internet ordreforespørgsel, lagerstatus, viden database, rapporter eller avanceret webhandel, baseret på dine allerede eksisterende data. Hurtigt og nemt!

Byg dine egne eller brug nogle af de mere end 70 medfølgende skabeloner. Med disse skabeloner er du i stand til hurtigt og sikkert at udvikle elegante e-handels-/webløsninger for i5.
 • WebSmart skaber hurtigt dynamiske HTML CGI programmer genereret i ILE/RPG eller Java Servlet
 • Vælg record adgang eller SQL opbygning
 • Mulighed for anvendelse af den nyeste 128 AES kryptering. Anvender det eksisterende sikkerhedssystem på i5, som giver en omfangsrig og stabil brugerstyring
 • Fleksibelt PC baseret udviklingsværktøj. Ingen bruger afgift for udviklere eller brugere, ubegrænset adgang
 • Udvikl lige hvor du har lyst, på kontoret, hjemme eller undervejs. e-mail simpelthen de færdige objekter til dig selv eller andre
WebSmart er let at bruge, kræver et minimum af kendskab til i5 og web programmering og bedst af alt WebSmart afvikles også hurtigt på små i5, iSeries eller AS/400.
Download den fulde version i dag og afprøv det på egen i5, nemmere kan det ikke være.


Kundeudtalelser om WebSmart
 • "Jeg har tidligere forsøkt WebSnap i Delphi, Cool Plex/Websydian og IBM's WebSphere, men de verktøyene hadde en for høy terskel med min bakgrunn. Jeg jobber med mye annet enn IT og har begrensede tidsressurser til å lære og forske i nye verktøy. WebSmart passer godt til min bakgrunn og jeg den første applikasjonen hadde jeg klar i løpet av noen timer. Etter en ukes tid klarte jeg å lagre egne løsninger og etter ca tre uker hadde jeg noe som jeg kunne sette i produksjon. I den perioden brukte jeg vel ca. fire timer om dagen til utvikling. I løpet av desember finpusset jeg løsningen og nå fungerer den greit. Når jeg har problemer får jeg raskt hjelp af BCD's utviklings center eller hos BCD Nordic."
  Trond Einar Nilsen, IT-sjef, Select A/S, Kolbotn, Norge.
  Select AS er en av Norges største og mest kjente postordrevirksomheter med lange tradisjoner i det norske markedet.
  Gjennom samarbeidspartnere har Select A/S virksomhet i Norden og Baltikum.
 • "En af grundene til at Buch & Holm anskaffede WebSmart var forventningen til, at blive i stand til at afvikle en web-handelsløsning med kom plekse søgemuligheder på vores eksisterende iSeries (170-2290), uden at skulle opgradere eller indkøbe ny hardware. Vi har idag et fuldt implementeret system, som dagligt benyttes af et stort antal brugere både eksternt og internt, uden at det påvirker hastigheden på vor iSeries. Med WebSmart har vi fået en platform, hvor vi hurtigt og nemt kan præsenterer data i browser, efter vores ønske på tværs af filer i databasen."
  Morten Holm, Direktør, Buch & Holm A/S, Herlev, Danmark.
  Buch & Holm A/S er en af nordens førende leverandører af udstyr og forbrugsartikler til laboratorier og procesindustrien.
  Buch & Holm tilstræber hver dag at leve op til mottoet - en kvalitet bedre...
 • "We created a complete Homeowners Application and Policy Rating system for The State Insurance Department (used by 70,000 agents and soon available to every home owner in the state) in just 4 weeks. When we told the other service provider that it took us only 4 weeks all I could hear was silence.They could not believe it until we showed them. What a huge savings for us. If you need to develop a web/intranet application, you really need to look at WebSmart."
  Steven C. Ferguson, President, Frontier Computer Services, Inc., Frontier General, Fort Worth, Texas.
  Frontier General is a medium sized Insurance Company and Processing Facility, which employs around 180 employees.
  They provide outsourcing solutions for clients who are located throughout the country.
Download

Online demo

Produktblad


Screenshots af web løsninger* klik på billede for maksimering